tiistai 3. tammikuuta 2023

Q4 2022, pientä elpymistä salkussa

Vuosi on jo vaihtunut vuoteen 2023 ja tässä tulee vuoden 2022 viimeisen kvartaalin luvut. Salkkuni elpyi hieman ja Nordnetissä oleva salkku näytti nousseen suunnilleen indeksin verran, vaikka se onkin koko vuoden lukuja katsoen reippaasti jäljessä.

Muutokset salkussa


Maksoin koko sijoituslainan pois. Nordnetissa olevan luoton korko on noussut tänä vuonna ja koska tileillä oli ylimääräistä rahaa, päätin vuoden vaihteen kunniaksi maksaa loppulainan pois. Lainaa ei ollut paljoa alun perinkään, joten kyseessä oli lähinnä psykologinen juttu, ja ajatus aloittaa vuosi ilman sijoituslainaa.

Automaattiset pienet summat menivät Nordnetin puolella Handelsbankenin USA indeksi -rahastoon ja Indexfond Sverigeen, muita ostoja tai myyntejä en tehnyt kvartaalin aikana. Pörssikurssien seuraaminen jäi muutenkin vähäiseksi. 

Osinkoja tuli vielä viimeisellä kvartaalilla verojen jälkeen noin 393 euroa. Osinkoja maksoi TietoEvry, Harvia, Citycon, AT&T ja Wärtsilä.

Omistukset
Osakkeet ja rahastot 31.12.22

Salkussa jatkaa samat osakkeet, kuin viime kvartaalin lopussa, arvot ovat monella hieman kohonneet kolmen kuukauden aikana. Kunhan ehdin, kirjoittelen vielä viime vuodesta tarkemmin.

Omistukset 31.12.2022


Onnellista vuotta 2023!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti